Rreth Nesh

“GERMANI” shpk eshte nje kompani e themeluar ne vitin 2004 dhe qe per afro nje dekade ka mundur te eci e sigurte drejt realizimit te objektivave te saj.

Aktualisht ajo zoteron nje teknologji moderne te punes metalike. Makinerite baze jane prodhim gjerman me komandim CNC dhe punojne me programet CAD-CAM.

Suksesi eshte garantuar edhe me specializimin e stafit ne Itali, me metodologjine dhe kushtet teknike te standartit europian te prodhimeve metalike si : mobilje speciale, pajisje elektro-shtepiake, pajisje industriale, pjese per ashensore ku : dyer, kabina, stafa, shasi te ndryshme, etj, zene nje vend kryesor.

“GERMANI” shpk eshte e organizuar sipas departamenteve te specializuara:

1. Departamenti i ashensoreve “GERMANI-ASHENSOR”;  

2. Departamenti i mobiljeve metalike “GERMANI-MOBMETAL”;  

3. Departamenti i energjise alternative “GERMANI-ENERGJI”.

Lexo me shume...


 

Porosi

Plotesoni formularin e meposhtem

Dimensionet e pusit
mm
m linear
mm
m
m
m
Permasat e deres
mm
mm

Punet e fundit

Ne periudhen qershor-gusht 2013  ky depatamenti "GERMANI-ASHENSOR" realizoi montimin e 11 ashensoreve dhe vazhdon punimet ne 5 te tjere.

1. Kompleksi "EKA" ,ne PLAZH-Durres- 5 ashensore 10 katesh.

2. Hotel "Kamomil" , tek SHKEMBI I KAVAJES- Durres - 1 ashensore  8 katesh.

3. Kompleksi "EKA" , ne PLAZH-Vlore - 4 ashensore 7 katesh.

4. Kompania "G&S" , ne L-8 -Durres  - 1 ashensore 8 katesh. 

Departamenti "GERMANI-MOBMETAL"  kohet e fundit ka realizuar shume prodhime brenda disa projekteve ose prodhime te speciale sipas porosise klienteve tane.
 Tipike kane qene  punet qe po ju prezantojme me poshte edhe si mundesi qe ka kompania jone ne kete fushe.
1. Projekte per grumbullimin dhe riciklimin e mbetjeve urbane( kosha,kontenier,njesi ricikluese ,etj).

Informacione & Oferta

Ketu mund te gjeni te gjitha ofertat tona dhe informacione te ndryshme te cilat mund ti shkarkoni ne formation .pdf

Germani Metal

DETYRAT KRYESORE :

a.  Prodhim e tregetim rafte per familje, depo, supermarkete, palestra, arkiva, bibloteka, dollape, kaseta te ndryshme, tavolina...etj

b . Prodhim aspiratore per kuzhina familjare ( mbi 20 lloje).

c . Prodhim kabinete telekom-i me dhe pa mikroklime, kabinete serverash, bazamente modulesh dhe mbi 25 produkte te tjera per shoqerite e telekom-eve.

d . Prodhime per hapsirat qytetare si: kosha e konteniere mbetjesh urbane, stola metalik, parmake dekorativ, njesi unike per riciklim mbetjesh urbane per hapsira te brendeshme dhe te jashtme, billborde , etj.

Germani Energy

DETYRAT KRYESORE :

a. Projektim, zbatim, mirembajtje, riparim te sistemeve te prodhimit te energjise elektrike nga dielli, era, biomasa, etj, nga 300w deri 100 kw e me shume. 

b .Sisteme te energjise alternative per familje, bisnese, institucione, ferma ,etj;

c .Sisteme te pavarur nga dielli apo era , hibrid  , te kombinuar me rrjetin e unifikuar elektrik apo gjeneratoret ,etj;

d .Sisteme te ndricimit rrugor, parqeve ,kampingjeve, sigurise se objekteve ,udhezues ndicues te trafikut , etj;

e. Gjithcka per energjine alternative. Keni nje ide,project apo sygjerim ,mund ta diskutoni me ne dhe ai te jete I mundur per nje realitet te ri. KONSULENCA NE TE GJITHE RASTET ESHTE FALAS.

Kontakt

Furnitoret tane

buy iphone spy stick uk lire ses sms b and you logiciel espion telephone portable localisation espion sms iphone mobile surveillance software for pc free download espion sms en ligne logiciel pour espionner mobile iphone spy app free cydia comment espionner un portable blackberry logiciel espion telephone ecoute logiciel pour lire video youtube sur mobile mouchard pour smartphone android link keylogger mobile gratuit here Препарат Дапоксетин